за нас

Ние правим всичко възможно вашата поръчка да бъде доставена бързо, лесно  и сигурно.

Нашите сътрудници са Спиди. Изберете по-подходящият за вас начин за доствка – до адрес, автомат или до офис на Спиди.

ДОСТАВКА

Куриерски фирми

Куриерскa фирмa

https://avon-bg.com/ работи с куриерски фирми "Спиди". Продуктите се доставят с куриер до адрес, автомат или до офис на Спиди, посочен от Вас при заявката. Поръчаната стока се доставя опакована и придружена с разписка за прием на паричен превод или фактура (ако е предварително заявена от Потребителя) на посочения от него адрес за доставка.

Време за доставка avon

Време за доставка

Доставката на поръчките за страната се изпълняват в рамките на 1-3 работни дни. Посочените срокове за доставка важат само за продукти, които са в наличност. При липса на даден продукт сроковете на доставка се уточняват допълнително. Поръчките постъпили след 15:00 се обработват на следващия ден. Поръчките постъпили в събота, неделя или национални празници се обработват на първия работен ден.

Цена за доставка

Цена за доставка

Стойността на доставката* (куриерска услуга) се изчислява при всяка поръчка в зависимост от избрания начин на доставка. При поръчка над 100 лв достaвката е БЕЗПЛАТНА до удобен за Вас офис на Спиди в рамките на България. Цената за доставка се изчислява в кошница, при попълване на желаният адрес за доставка, след натискане на бутонът “Изчисли цена за доставка” → “Потвърди”. При поръчки под 100 лв цената за доставка е за сметка на получателя. Плащането се извършва при доставката чрез наложен платеж. *В изчислената сума за доставка в уебсайта не е начислена комисиона от куриерска фирма Спиди за извършване на услуга наложен платеж(НП). Тя се начисляват при доставка както следва: При плащане на НП от клиента, в офис на Спиди 1.2% от стойността на НП, но не по-малко от 0.60 лв.; При плащане на НП от клиента, на адрес на клиента 1.2% от стойността на НП, но не по малко от 1.80 лв. Преди поръчката Ви да бъде изпълнена ще се свържем с Вас за потвърждение!

Доставка връщане

Връщане на закупен продукт

Може да върнете закупен продукт в 14 дневен срок от покупката, когато стоката е неизползвана, в запазена опаковка, добър, неувреден външен вид. Стоките се връщат в оригиналната търговска опаковка (с ненарушена цялост, неразкъсана или увредена по друг начин опаковка) Транспорта по връщането е за сметка на купувача.

6.-1.png

Опция преглед

Разгледай пратката преди да я платиш.

2.-1.png

Потвържднение

Преди пратката да бъде изпратена ние ще се вържем с вас за потвърждение.

4.-1.png

Връзка с нас

При възникнали въпроси относно доставката нашият екип е на разположение.

5.-1.png

Наложен платеж

Всички пратки се изпращат с наложен платеж. Плаща се при получаване на праката.

1.-1.png

SMS известяване

Получавате sms преди доставка до адрес или известяване, че пратката е в офис на Спиди/Еконт.

3.-1.png

Проследяване на пратка

При регистрация в сайта можете да видите статуса на поръчката си и всички направени от вас поръчки.

Възползвай се от повече привилегии и отстъпки на нов представител на AVON

Обадете ни се

0897 812 727