За нас

Красотата е невероятна сила! Всяка жена,която е осъзнала това се възползва от нашите предложения! Повече от 25 години ние не просто доставяме красота в домовете, но и отваряме врати и подкрепяме стотици Представители в цялата страна. Защото сме част от AVON – компанията, която вече 125 години е олицетворение на красотата, оптимизма и иновацията, но най-вече е Kомпанията за жени.

ВИЗИЯ: Ние се стремим да бъдем компанията, която най-добре разбира и удовлетворява желанията на жените по света относно продуктите и услугите за личното им самоусъвършенстване вчера, днес и утре.

ЦЕННОСТИ: Ние подхранваме взаимоотношенията с доверие, защото искаме да живеем и работим в среда, в която хората си имат взаимно доверие с уважение, защото оценяваме различията и помагаме на всеки да развие потенциала си. Съчетаваме всичко с вяра, за да даваме най-доброто от себе си. Прикриваме несъвършенствата със скромност, защото осъзнаваме, че невинаги сме прави и че всеки има нужда от подкрепа.

ДЕЙНОСТ: В сърцето на нашата дейност са каузите на AVON – против рака на гърдата и домашното насилие и в подкрепа на природата. Във формулата на нашите продукти са нашите принципи – изпитано високо качество, без тестове върху животни. Като един от световните лидери в директните продажби на декоративна козметика, грижа за кожата, аромати, модни продукти и аксесоари ние знаем, че ти правиш всичко красиво.

Този уебсайт е собсвеност на мениджъри в Avon.

Какво още ви предлагаме?

Неустоими оферти
0 %
Лоялност и доверие
0 %
Качество без компромис
0 %
Вдъхновяващи аромати
0 %

Как да пазарувам с отстъпка?

Лесно е! Ела в нашия екип! Като представител на AVON ще получаваш с до -30% отстъпки, допълнително изгодни оферти и подаръци. Нужно е само да попълниш кратката форма от бутона по долу. Може да се запознаеш с всички предимства да бъдеш представител тук.