Подаръци за нови представители

Добре дошъл в AVON
Добре дошъл в AVON

ВСЯКА СТЪПКА ВОДИ КЪМ УСПЕХ! КОМПЛЕКТИ ЗА УСПЕШЕН СТАРТ, ВСЕКИ ЗА 3,50 ЛВ

Първи месец
Втори месец
Трети месец
Месечни възможности

С кумулативни поръчки за мин. 75 лв.

Първи месец
Втори месец
Трети месец

С кумулативни поръчки за мин. 165 лв.

Първи месец
Втори месец
Трети месец

ВСЯКА СТЪПКА ВОДИ КЪМ НОВА ПОБЕДА И СПЕЦИАЛНИ КОМПЛЕКТИ САМО ЗА 3,50 ЛВ.

Специалните комплекти:

Първи месец
arrowmob
Втори месец
arrowmob
Трети месец

НОВО! +3 БРОШУРИ ЗА СЛЕДВАЩА КАМПАНИЯ, КАТО ПОДАРЪК В НИВО 1 И +2 ДОПЪЛНИТЕЛНИ БРОШУРИ В НИВО 2

КАТО ЧАСТ ОТ AVON, МОЖЕШ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ И РАДВАШ НА РАЗЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ:

45 лв поръчка

Получаваш отстъпка на твоята 1-ва поръчка за мин. 45 лв.

icon2_bezplatna_dostavka

Получаваш безплатна доставка до дома на твоята 1-ва поръчка, когато се присъединиш към AVON.

icon3_interaktivna_broshura_onlain

Можеш да получаваш онлайн поръчки от своите приятели чрез твоя персонализиран линк на е-Брошурата.

icon4_obshnost_avon

Присъедини се към най-голямата общност на бюти експерти. Свържи се с тях, обменяй информация, научавай нови неща и се развивай заедно с тях. Открий тайните на успеха с AVON Тренинг център.

icon5_po_golqma_otstypka

Повече поръчки в една Кампания? Увеличаващи се отстъпки за теб!

icon6_prilojenie_avon_on

Използвай приложението AVON On, за да споделяш готово съдържание, да пускаш своите поръчки в движение и да пазаруваш директно през е-Брошурата, да отключваш първи нови оферти и да имаш достъп до ексклузивни новини.

icon7_kauzi_v_avon

Подкрепяй каузите, които са най-важни за жените чрез социалните кампании: AVON Мисия срещу рака на гърдата и AVON срещу насилието над жени.

Допълнителна информация:

• Програмата е валидна за нови Представители, както и за Представители, които не са пускали поръчка повече от 1 година (повече от 12 Кампании) и е за първите 3 Кампании/месеца в AVON от К04.
• Представителите, участващи в програма “Добре дошъл в AVON”, могат да се възползват от безплатна доставка до пощенска станция/до дома на тяхната първа поръчка за мин. 45 лв, направена през приложението AVON On, без значение колко направени поръчки имат преди това през сайта “Моят AVON”
• Условията са независими за всяка от 3-те Кампании. Не е задължително да участваш във всяко едно ниво, за да продължиш напред.
• Ако Представител е започнал да получава награди по предходната програма за “Добре дошъл”, той ще продължи да получава награди от нея.
• Сумата от 3,50 лв. ще бъде фактурирана еднократно и автоматично, без код за поръчка, след като бъде изпълнено условието за взимане на комплимент от първото ниво. При достигане на ниво 2, комплиментът ще бъде доставен автоматично без да бъде таксуван допълнителнo. Специалната цена от 3,50 лв. е нетна и не се включва в нивата за отстъпка и AVON Привилегии.
• В случай, че не искаш автоматично получения комплект, може да го върнеш и сумата да ти бъде възстановена.
• Споменатите стойности на поръчките от 100 лв. и 200 лв. са кумулативни и могат да бъдат достигнати с една или няколко поръчки по време на Кампанията.
• 3 броя Брошури и комплект мостри се изпращат при достигане на поръчка от стойност 100 лв., заедно с комплекта продукти от Ниво 1. Ако Представителят достигне поръчки за мин. 200 лв. в същата Кампания, той/тя ще получи продуктите от Ниво 2, заедно с 3 Брошури и комплект мостри. Специалната цена за комплектите се таксува еднократно в рамките на Кампанията.
• AVON си запазва правото да замени продуктите с подобни, в случай, че наличните количества бъдат изчерпани.
• AVON запазва своите изключителни права да променя, допълва или отменя тази програма/оферта по всяко време, като измененията влизат в сила след публикуването им на официалната уеб страница www.avon.bg

Вземи подаръци и отстъпки >>