Avon
Не е вход за представители
track you order
0897 812 727
There are 0 item(s) in your cart
Обща сума: 0.00 лв.

Представител в AVON

Всички предимства в едно

Мечтаеш за гъвкаво работно време? За независимост и допълнителни доходи? За собствен бизнес? Avon е тук, за да ти даде шанса да намериш именно такава работа! Това е твоята възможност да имаш допълнителни доходи, да бъдеш независима и да разполагаш с много свободно време. Разгърни потенциала си, като същевременно се забавляваш. Да работиш за себе си е вдъхновяващо!

Ексклузивно за теб!

Стани представител на Avon и се възползвай от цяла палитра специални оферти! Спестяваш винаги, когато поръчваш продукти, аксесоари и бижута, защото всеки представител получава до 30% отстъпка от цените в брошурата, при поръчка над определена стойност. Avon ти помага да оптимизираш максимално месечните си разходи за козметика.

Екслузивно за теб
Представител AVON подаръци

Подаръци

Всеки нов представител получава специален подарък за добре дошъл в семейството на Avon. Не е тайна какво може да зарадва една жена – подарък, който я кара да се чувства красива и желана. Затова Avon ти дава възможност да участваш в мотивационни програми с подбрани атрактивни продукти от най-новите си серии. Така ти знаеш, че работейки с хъс и ентусиазъм, винаги получаваш и мотивиращи подаръци.

Летящ старт!

В Avon улесняваме старта на работата ти максимално, като ти даваме уникалната възможност да получаваш повече, като имаш много свободно време. Да станеш представител на Avon е лесно и бързо – единственото нужно е да се регистрираш. Усилената работа ще ти помогне да се развиваш със завидно темпо и да станеш Лидер на екип си.

Летящ старт в AVON
Развивай собствен бизнес с AVON

Собствен бизнес

Реализирай мечтите си! Бъди независима, като станеш лидер и ръководиш свой екип. По този начин ще развиеш собствен бизнес и ще започнеш да получаваш стабилни допълнителни доходи, като работиш за себе си. Така ще печелиш повече и ще помогнеш на още хора да спечелят от работата като представители на Avon. Не забравяй, че няма невъзможни неща – всичко зависи от теб самата!

Виж как AVON сбъдва мечти!

Не пропускай шанса си

x