Avon
Не е вход за представители
track you order
0897 812 727
There are 0 item(s) in your cart
Обща сума: 0.00 лв.
Стани представител на AVON

9 причини да станеш Представител на Avon

9 причини да станеш Представител на Avon

Обичаш козметиката? Мечтаеш за професионална независимост и сама да си бъдеш шеф? Искаш да работиш с гъвкаво работно време или да имаш допълнителни спестявания? Търсиш за себе си страхотни идеи? И по случайност ние имаме една ето такава идея за теб! Предимствата да бъдеш Avon Представител се простират значително отвъд това. Проучи ги и се включи в нашия екип, за да се сдобиеш с работата, за която си мечтала!

1. Имаш достъп до козметика на по-ниски цени
Като Представител на Avon имаш достъп до козметика с отстъпки до 30%. Това е наистина много! Не само че спестяваш пари, като продаваш продукти на клиентите си, но и харчиш много по-малко за продуктите, от които имате нужда ти самата и твоите любими хора.

Присъедини се към Avon днес! Научи повече за това как да станеш Представител!

2. Спестяваш пари
Чрез Avon имаш финансова независимост и възможност да осъществиш мечтите си. Независимо дали спестените пари заплатата ще допринесе за домашния бюджет или ще ги похарчиш за удоволствия, ще спестиш за обучение или ще я дадеш на своите любими хора, спестяването дава сила и огромно удовлетворение на всеки един от нас!

3. Работиш както ти харесва
Ти си шеф сама на себе си и разпоредител със собственото ти време. Уговаряш срещи с клиенти, когато ти е удобно, и свободно вплиташ работата в живота си. Ако учиш, можеш да разпространяваш козметика сред приятелките си в университета. Ако си млада майка – със сигурност ще намериш клиенти сред съседи и други майки, които живеят наблизо. Работата за Avon може да бъде твоят основен или допълнителен източник на спестявания. А ако установиш, че работата е интересна и пожелаеш да вложиш още повече енергия – пътят към повишението е винаги широко отворен пред теб!

4. Имаш повече възможности да се грижиш за себе си
Като Представител, ти имаш възможност да поръчаш мостри на продукти и демо продукти с месец преднина. Това ти дава възможност за достъп до голямо разнообразие от продукти за грижа за кожата и гримове, както и до парфюми, дрехи, аксесоари и продукти за домакинството. Можеш да използваш луксозни продукти на преференциални цени. В резултат на това си винаги елегантна, обгрижена и просто красива!

Освен това имаш достъп до продукти с добро качество за твоите любими, тъй като Avon предлага стоки за жени от всички възрасти, както и за мъже и деца.

5. Повече никакви проблеми с намирането на подарък
Това е огромно предимство на работата като Представител – можеш да следиш всички текущи отстъпки и най-атрактивните предложения от следващите Брошури. Можеш да поръчаш продукти, когато цената им е най-привлекателна, така че винаги разполагаш с много полезна козметика вкъщи. Освен това, можеш предварително да събираш артикули преди важни поводи, като празниците на любимите ти хора, така че преди Коледа, рожден ден на приятелка или имения ден на свекървата, няма да има нужда да тичаш изнервено по магазините. Тази перспектива звучи наистина съблазнително!

6. Наясно си с най-новите модни тенденции
Ако проявяваш истински интерес към козметиката, следиш най-новите тенденции в грима и модата, обичаш да ухаеш страхотно и ако си наясно колко е важна е добрата грижа за кожата, ще се почувстваш идеално в ролята на Представител. Да говориш за продуктите на Avon ще те направи щастлива, а ангажирането със следващите кампании ще ти помогне да бъдеш наясно с най-новите тенденции в красотата и модата. В допълнение към това, корпоративните материали, обученията на Avon, съветите за красота на Avon.bg и официалните канали на Avon в социалните мрежи на Avon ще ти дадат възможност да следиш и да виждаш всичко важно, модно и свежо в областта на козметиката.

7. Удобна форма за пазаруване
Продуктите от текущата кампания – както за клиентите, така и за теб, могат лесно и по интуитивен начин да се поръчат от къщи през уеб страницата Avon.bg. Разполагаш с 20 дни да заплатиш поръчаните продукти, което ти позволява да изчакаш, докато твоите клиенти ти платят. Качеството на продуктите е гарантирано, както и прозрачната политика за връщане, в случай че промениш решението си или някой оттегли поръчката си. Ти си защитена!

8. Научаваш се да продаваш
Ако единствената причина, която те спира да се присъединиш към Avon, е липсата на опит в продажбите – не се тревожи. Достатъчно е да имаш желание да започнеш, а ние ще те научим на останалото! Първоначално, съвсем естествено, твои клиенти ще станат хората от твоето обкръжение – приятели, съседи, роднини. Постепенно, с помощта на нашите съвети, тази мрежа ще се разшири.

Освен това, по време на обученията, организирани от Avon, ще се научиш на правилата на продажбата, техники за разговор с клиентите, етапи на вземането на решения и много други начини, чрез които да постигаш резултати в работата си. Стъпка по стъпка ще се превърнеш в професионалист!

9. Развиваш важни умения
Ако си по-скоро свенлива, имаш трудности с овладяването на стреса и често ти липсва увереност – работата като Представител на Avon е чудесен път, по който да преодолееш тези слаби места. На всеки етап от работата си, ще получиш нашата подкрепа, нашите съвети и интересно обучение, които ще ти помогнат да се справиш с нервността, да се успокоиш, да добиеш кураж в контактите с клиенти и дори да овладееш участието в обществени изяви. Всичко става постепенно и в спокойна атмосфера. Много Avon Представители са се издигнали по-високо в корпоративната стълбица през времето и днес са уверени, удовлетворени от себе си жени, които с носталгия си спомнят колко свенливи и скромни личности са били преди.

Увереност, умение да изразяваш красиво мислите си и уменията за водене на преговори са незаменими във всички сфери на живота – както на професионално, така и на лично равнище. Това е една страхотна инвестиция в самата теб!

Подобни статии

x